Rawatan Efektif Yang Sengaja “DIRAHSIAKAN” Untuk Pesakit Kronik…

Terdapat kaedah rawatan yang efektif untuk sakit seperti Kanser, HIV serta segala sakit kronik yang lain, namun, ia sengaja “Dirahsiakan” oleh golongan yang berkepentingan…

Kalau tak, mana kita nak letakkan Hadis Nabi SAW? yang Sabdanya : “Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah” (Sahih Muslim)

Selalu otak berfikir, jika UBAT yang ada hari ini adalah UBAT yang dimaksudkan oleh Baginda Nabi SAW, In shaa Allah banyak isu selesai, namun……(Anda boleh fikir sendiri, saya biarkan Anda jawab sendiri)

Kalau tanya diri sendiri, kita rasa macam tak patut untuk bidang perubatan dijadikan sebagai sebuah Industri yang bermotifkan keuntungan…

Namun, tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang ke-2 terbesar di dunia selepas industri minyak mentah?

Purata pendapatan sepanjang tahun 2013 untuk Industri Perubatan ialah melebihi USD 1.32 trillion,

bahaya ubat hospital - nevtret - herbamalays

Bahkan, lebih teruk daripada itu, kita semua adalah “Pelanggan Tetap” mereka,

Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DI HARAMKAN” di dalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Berubat”,

Kalau nak cerita lagi, memang panjang…

Tapi, berbalik kepada RAWATAN EFEKTIF yang sengaja dirahsiakan tersebut adalah rawatan melaluit TERAPI ION,

Pada Anda, ramai orang sakit hari ini, mereka tinggal di Kampung-kampung @ di Bandar-bandar?

Jarang kita nampak, orang Asli jauh ke pedalaman mengalami penyakit yang pelik-pelik, kerana mereka hidup dalam persekitaran semulajadi,

Dan persekitaran semulajadi ini membentuk kehidupan yang sihat sejahtera…

Saya akan huraikan selanjutnya mengenai TERAPI ION yang saya panggil TERAPI AJAIB ini pada entri yang seterusnya…

Cuma, saya tinggalkan Anda dengan soalan minda yang hebat, yang telah membantu saya jumpa dengan pelbagai rawatan yang hebat untuk pelbagai masalah kronik,

Setiap kali ada masalah kesihatan yang Anda rasakan kronik & susah untuk pulih, tanya soalan di bawah pada diri Anda…

think alternative - nevtret - herbamalays

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Maksud UBAT Yang Telah Diselewengkan Oleh Pihak…

Nevtret mula dijual sejak Ogos 2015…

Sebelum tahun 2015 pula, kami dah mula jual produk yang boleh membantu menyelesaikan masalah berkaitan Urat Saraf & Sendi…

Cuma, sayangnya, produk tersebut salah di sisi undang-undang, ada STEROID!

Then, kami STOP jual,

Kami BUKAN nak jual produk sebenarnya, kami nak BANTU SELESAIKAN MASALAH ramai orang,

Hari ini, berapa banyak jenis PENYAKIT yang bila kita rujuk kepada kebanyakan Hospital / Doktor, jawapan yang kita terima semuanya standard, iaitu : “Penyakit ni takda ubat Tuan / Puan, yang ada hanyalah Ubat yang boleh legakan masalah ini, cuma, kena pakai berterusan…”

Biasa dengar jawapan begitu?

Saya juga selalu dengar, cuma, saya tak BERIMAN dengan jawapan tersebut…

Kerana, letaknya IMAN saya kepada apa yang menjadi Sabdaan Baginda Nabi SAW, iaitu : “Setiap penyakit ada ubatnya, apabila UBAT tersebut sesuai dengan penyakitnya, maka ia akan sembuh dengan izin Allah” – Hadis Sahih Muslim

Mana kita nak letak Hadis tersebut, sekiranya pegangan kita adalah, TAKDA UBAT?

Takda niat saya nak menyekolahkan Anda atau sesiapa sahaja, bahkan, saya tahu ramai orang di luar sana, sangat maklum dengan Hadis tersebut, tinggal lagi adakah kepercayaan kita tersebut 100% atau hanya 50-50?

Tepuk dada, tanyalah IMAN…

Apa yang saya nampak, hari ini, ramai di kalangan kita menjadi keliru dengan pernyataan UBAT dalam Hadis Nabi SAW tersebut, kerana saya sangat percaya, jika UBAT yang ada hari ini adalah UBAT yang dimaksudkan oleh Baginda Nabi SAW dalam Hadis tersebut, pasti isu penyakit yang pelbagai hari ini SELESAI, bahkan takda ISU…

Namun, saya pasti, UBAT yang ada hari ini, bukanlah UBAT yang dimaksudkan oleh Baginda Nabi SAW, maka, timbullah pelbagai isu yang sulit untuk diatasi oleh kebanyakan orang awam…

no drug - herbamalays - nevtret

#PejuangHerbaMelayu

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Sistem Badan ‘Overtime’ : Punca Pelbagai Penyakit Hari Ini…

Pendapat popular tentang AIR yang selalu kita dengar adalah, “BANYAKKAN MINUM AIR”

Iya, rata-rata orang yang kita jumpa, siapapun dia, apapun latar belakangnya, pasti akan beri nasihat sedemikian, betul kan?

Namun, pendapat lain yang perlu kita pertimbangkan juga adalah, “TERLEBIH AIR DALAM BADAN, MENJADI PUNCA KEPADA PELBAGAI PENYAKIT…”

Ilmu ini perlu diceritakan untuk pengetahuan masyarakat…

Anda boleh tengok gambar di bawah ni, tulisan Mandarin sejati, sebab Ilmu sebegini jarang di bahasa melayukan…

Ilmu ini dikongsikan oleh Dr.Ridhuan, Ex-Doctor Medicine yang sentiasa menjadi rujukan kami ketika ini,

bahaya air berlebihan dalam badan - nevtret - herbamalays

Sebagaimana yang kita semua sedia maklum, badan manusia 70% terdiri daripada AIR, dengan kata lain, badan kita memerlukan 70% AIR…

Cuma, bagaimana pula jika berlaku keadaan di mana AIR di dalam badan kita melebihi 70%?

Perhatikan sahaja gambar ringkas seperti di atas & cuba fahamkan…

Siraman AIR yang berlebihan kepada pokok yang ditanam, boleh menyebabkan pokok besar juga boleh tercabut,

Ia ibarat lori 1 tan, bawa bahan muatan 10 tan, fikirkan, apa yang boleh terjadi kepada lori 1 tan tersebut?

Begitu juga badan kita ini, segala apa yang masuk di dalam badan kita, tak boleh tidak, Sistem Organ dalaman badan manusia akan memprosesnya…

Jadi, bukankah Sistem Organ dalaman badan manusia terpaksa buat kerja ‘Overtime’ untuk hadam segala benda yang masuk ke dalam badan?

Apa jadi bila ‘Overtime’?

Yang pastinya, ia boleh beri kesan yang tidak baik untuk seluruh Sistem Badan kita, samaada dalam tempoh jangka pendek, mahupun, tempoh jangka panjang…

SHARE sekiranya info ini bermanfaat…

P/s : Anda ada masalah berkaitan Urat Saraf & Sendi? Cubalah Nevtret, untuk rasa lebih lega & segar, Ekstrak Herba yang merawat secara semulajadi ini telah membantu ramai manusia yang mempunyai isu tersebut sejak diperkenalkan bermula tahun 2015, klik SINI untuk info lanjut.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Kesan Bahaya Minum Air Putih Berlebihan & Terima Kasih RAMADHAN…

“Orang yang minum 3 liter setiap hari air TANPA excuse mempunyai keberangkalian tinggi untuk dapat pelbagai penyakit…” – Kata Dr.Ridhuan Hoe yang saya kenal tu,

Sangat bahaya sekiranya seseorang berada pada keadaan TERLEBIH AIR di dalam badan, macam-macam penyakit boleh singgah nanti…

Cuma, keistimewaan untuk orang Islam, setahun sekali kita akan PUASA

Ya, bila puasa, sistem dalam badan manusia berada pada tahap paling sihat, paling fitrah, cukup-cukup 70% air dalam badan, sebab tu kalau puasa, badan rasa ringan, betul?

(Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan!)

Isunya, kalau bulan biasa, macam mana nak maintain?

Jawapan beliau, triggernya bila HAUS, tekak kering, teguk air waktu tu sahaja, bukannya kena cukupkan juga 3 liter air kosong setiap hari…

Sebab, dalam nasi, sayur, buah, kuah makanan, bubur, sup & pelbagai lagi makanan kita yang lain telah mengandungi AIR,

Kalau ikut Baginda Nabi SAW, makan waktu lapar sahaja, berhenti sebelum kenyang, bukan makan ikut waktu seperti lunch, sarapan & dinner, sebab, kalau kenyang, takkan nak ikut waktu makan begitu juga kan? (Boleh kembung perut nanti)

Jadi, bayangkanlah, berapa banyak jam Sistem Organ dalam badan kita terpaksa buat OVERTIME setiap hari sekiranya terlebih AIR dalam badan?

Tak boleh tidak, sistem badan kita kena proses / hadam juga apa yang masuk dalam badan kita…

Maka, jadilah nanti ibarat lori 1 tan, bawa muatan 5-10 tan, terpaksa berjalan 24 jam, tapi, risikonya? Enjin rosak, tayar rosak & pelbagai lagi boleh rosak…

Adakah Anda fikir, Sistem Organ dalaman badan kita tak boleh rosak, bila terpaksa bekerja 24 jam untuk hadam? Fikirkan…

Bila dirangkumkan semua sekali Ilmu ini, ia semuanya berbalik kepada cara Islam & semulajadi, mungkin sebab tu jugak lah Dr.Ridhuan yang asalnya China tu, buat keputusan masuk Islam, wallahu a’lam…

Beliau kongsikan sebuah analogi yang sangat logik tentang kaitan air & sistem organ dalam badan kita, ikuti sambungannya untuk entri yang akan datang…

Anda tahu Nevtret telah membantu lebih 3,000 manusia yang mempunyai masalah berkaitan Urat Saraf & Sendi?

Info lanjut Nevtret di SINI

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Ubat & Rawat Penyakit Secara Alami, Guna Tumbuhan Semulajadi…

Berikut adalah herba-herba yang dikatakan sesuai diamalkan sebagai “Penawar” penyakit :

herba semulajadi - nevtret - herbamalays

1) Darah tinggi (High blood pressure) : Bawang putih (garlic), Jus Limau Suam (warm lemon juice), Pisang (banana), Tembikai (Watermelon), Daun Rerama (Butterfly leaf plant).

2) Sakit Kepala (Migraine) : Halia dan limau (Ginger with lemon).

3) Demam (fever) : Jus limau (lemon juice), halia (ginger).

4) Kanser (Cancer) : Daun ganja (Marijuana), Halia (ginger), Bawang putih (garlic), Daun semambu (Neem leaves), Daun rerama (Butterfly leaf plant), Mengkudu

5) Sakit Mata (Eye problem) : Kurma (dates) ,Lobak merah (carrot).

6) Cirit-birit (Diarrhea) : Bawang putih (Garlic).

7) Gastrick : Air kelapa (Coconut water), Kurma (dates).

8) Asthma : Pisang (banana), Bawang putih (garlic), Daun rerama (butterfly leaf plant).

9) Alzheimer : Minyak kelapa (Coconut oil).

10) Batuk (Cough) : Jus nenas (pineapple juice), Bawang putih (garlic).

11) Gout : Jus nenas (pineapple juice), daun rerama (butterfly leaf plant), Gout / Sendi

12) Sakit Jantung (heart disease) : Lobak merah (carrot).

13) Sakit Perut (Stomach ache) : Bawang putih (garlic), halia (ginger).

14) Kencing Manis (Diabetes) : Bawang putih (garlic), halia (ginger). Daun semambu (neem leaves), daun rerama

Selain Herba di atas, mengikut kajian, Herba Mengkudu & Kunyit sangat sesuai untuk mengubati sakit berkaitan Urat Saraf & Sendi,

Berita baik, kedua-dua Herba tersebut telah disatukan menjadi NEVTRET,

Info lanjut, boleh klik SINI

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Pakar Kata TIADA UBAT & RAWATAN Di Seluruh Dunia Untuk…

Beberapa bulan yang lepas, saya pergi jumpa Dr. (N) Jareah, pengasas kepada Terapi Al Fateh di Shah Alam…

Satu perkara yang saya ingat ketika berjumpa beliau adalah, para Pegawai Perubatan Konvensional adalah golongan RECEIVER, mereka hanya terima segala Ilmu & pengetahuan semasa belajar di Barat, mereka tak pernah ARGUE apa yang mereka belajar…

Tak salahkan mereka, inilah SISTEM yang tidak lagi boleh diubah & tersangat mustahil untuk diubah…

Entah kenapa, sejak 5-6 tahun yang lepas, saya jarang nak guna cara rawatan konvensional, sebab banyak info yang saya SYAK tak betul & tak logik untuk akal terima…Wallahu A’lam…

Sejak anak saya Muhammad Uwais Ukasyah disahkan menghidap Cerebral Palsy, saya langsung tak pernah pergi lagi bawa Uwais menggunakan rawatan konvensional…

Sebab?

Kali terakhir saya & isteri pergi hospital adalah ketika Uwais 1 tahun 6 bulan lebih kurang…

Setelah Pakar Kanak-Kanak di Prince Court tu mengatakan TIADA UBAT / RAWATAN untuk Cerebral Palsy di seluruh dunia sehingga kini, sejak itu juga, saya & isteri tidak lagi menjejakkan kaki ke Hospital / Klinik untuk merujuk masalah Uwais…

prince court - herbamalays - nevtret

Sejak itulah kami kenal dengan Dr.(N) Jareah & yang terbaru saya kenal pula dengan Dr.Ridhuan Hoe yang mempunyai misi, fahaman & pandangan yang sama dalam bidang perubatan alternatif…

Doakan segala Ilmu & info yang saya ambil dari mereka ini, akan terus tersebar luas & sekaligus memberi kesedaran kepada seluruh masyarakat di dalam, mahupun luar negara, In shaa Allah!

Daripada Jabir bin Abdullah dari Nabi s.a.w sabdanya:

“Tiap-tiap penyakit itu(ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah”

(Riwayat Muslim dan Ahmad)

Mencari produk yang boleh bantu menyelesaikan masalah Urat Saraf & Sendi Anda?

Baca tentang Nevtret di SINI

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Adakah Ubatan Kimia Menyelesaikan MASALAH?

Kebimbangan kami pada ketika ini adalah, betapa ramai orang awam yang seolah ‘tertipu’ dengan kaedah rawatan hari ini, yang bermotifkan WANG

Mereka bukan nak selesaikan MASALAH yang ada di dalam pasaran…

nevtret - herbamalays - dangerous of kimotherapy

Pernah tak kita terfikir, kenapa hari ini semakin banyak Klinik @ Hospital, tapi, semakin banyak juga sakit, pelik-pelik pulak tu penyakitnya…

Kalau ikut logik, semakin banyak Hospital, makin kuranglah sakitnya kan?

Dan betapa ramai manusia hari ini yang bergantung dengan Pain Killer bila mengalami situasi berkaitan Urat Saraf & Sendi…?

Wallahu A’lam, cuma, yang pasti memang RAMAAAAAAIIIIIIIIII sangat…

Kami tak salahkan Anda, kerana inilah SISTEM rawatan & perubatan yang memang tak boleh nak ubah lagi…

Dan, apatah lagi kami yang jual produk ni…

Jauh panggang dari api…

Namun, kami percaya, ada ramai orang di luar sana yang ingin lakukan perubahan, iaitu berubah daripada ubatan / rawatan konvensional kepada herba & rawatan alternatif…

Ya, mungkin Anda, kawan, keluarga, saudara Anda @ sesiapa sahaja…

Hari ni, terdapat pelbagai penyakit di dalam masyarakat…

Keliling kita dipenuhi dengan BAHAN KIMIA, masuk kereta dengan Pewanginya, pergi makan dengan makanan berasaskan acid nya & banyak lagi…

Bagaimana nak elak kalau macam tu?

Fikir & tanyalah diri Anda sendiri…

Sejak dari mula kami mengeluarkan Nevtret, tak pernah kami terfikir sekali pun, kami nak ubah SISTEM ubatan / rawatan konvensional yang ada pada hari ini…

Kerana, kerja kami hanyalah mendidik, berkongsi, memberi maklumat untuk Anda buat pilihan terbaik bagi mendapat kehidupan yang lebih baik…In shaa Allah…

Selebih & selayaknya untuk buat keputusan hanyalah Anda! only you - nevtret

Anda ada masalah berkaitan Urat Saraf & Sendi?

Nak tahu bagaimana Nevtret boleh bantu Anda?

Boleh tengok info Nevtret di SINI

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Boleh Ruku’ Dengan Baik Dalam Solat…

Beberapa hari lepas, kami didatangi oleh seorang Pelanggan yang ingin mencuba Nevtret…

Bila ditanya apa problemnya, beliau jawab : “Urat belakang Lutut saya selalu tegang, then, menyebabkan saya rasa sakit bila ruku’ ketika solat…”

Tanpa berlengah, Pegawai Jualan kami mengesyorkan Lelaki tersebut untuk mencuba makan Nevtret…

Suka kami ingatkan kepada mereka yang di luar sana, yang mempunyai isu berkaitan Urat Saraf & Sendi, supaya mencuba makan Nevtret…

Kami tak dapat nak jamin apa-apa untuk Anda, melainkan setelah Anda cuba & rasa sendiri…

Sejujurnya, niat kami hanya untuk membantu, kerana sejak dulu lagi, ramai daripada kita, ketika isu berkaitan Urat Saraf & Sendi datang kepada mereka, mereka hanya bergantung kepada ‘Ubat Tahan Sakit’ @ Pain Killer sahaja…

Berkenaan dengan Lelaki yang datang kepada kami di atas tu…

Selepas beberapa hari, beliau mengamalkan Nevtret, kami menerima panggilan daripada beliau, beliau sangat gembira berkongsi cerita kepada kami selepas mengamalkan Nevtret beberapa hari…

Katanya, urat di belakang lututnya sudah kurang tegang & yang paling best, selepas beberapa hari, beliau boleh ruku’ dengan baik dalam Solat & belakang lututnya tidak lagi sakit…Alhamdulillah…

rukuk solat - nevtret

Tambah beliau lagi, rakan kongsinya di  Oman juga teruja untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Nevtret & sekiranya diizinkan Allah, beliau berminat untuk mengeksport Nevtret ke negara Oman…

Pada kami, tiada yang mustahil sekiranya Allah IZINKAN…

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

“HARAPAN BARU YANG TELAH MENGGEMBIRAKAN PN.SYIKIN”

“Seakan TIDAK PERCAYA, sakit lutut Suamiii seolah hilang selepas 2 hari !”

#KisahBenar

“Assalamualaikum, nama saya Pn.Syikin, beberapa bulan yang lepas suami saya mengalami SAKIT LUTUT yang teramat sangat, saya BUNTU apakah sebab tiba-tiba lututnya sakit….

Bertambah pelik sebab suami saya tak pernah kemalangan apa-apa…

Saya buat keputusan untuk ajak suami buat medical-check up di Hospital, namun jawapan Doktor menambahkan kebuntuan saya kerana Doktor kata lutut suami saya langsung tiada apa-apa kecederaan…

nevtret-herbamalays-sakit lutut

Doktor kata, GOUT pun bukan, SENDI pun bukan…

Jadi, kenapa lutut suami saya sakit yang teramat sangat…?

Selepas kecewa dengan jawapan Doktor, saya minta suami mengguna & mencuba pelbagai jenis produk serta kaedah alternatif untuk merawat lututnya yang tengah sakit tu, namun masih belum ada rezeki untuk lututnya yang sakit tu pulih…

Pada suatu hari, saya ternampak iklan NEVTRET, pada mulanya suami dah agak putus asa nak rawat masalah sakit lututnya, tapi pada saya, saya nak cuba jugak untuk suami selepas bercakap dengan Pegawai Jualannya yang bersungguh-sungguh minta suami saya cuba sebab katanya NEVTRET sangat sesuai untuk masalah macam suami saya hadapi tu…

Saya pun beli sebotol & malam sebelum nak tidur saya minta suami cuba makan 2 biji…

Apa yang memeranjatkan saya adalah, selepas 2 hari suami saya mengamalkan NEVTRET, sakit lututnya seolah terus hilang, saya seakan tidak percaya dengan result yang suami saya dapat, sebab Doktor pun tak dapat nak explain punca lututnya sakit…Subhanallah…!

Saya nak ucap ribuan terima kasih kepada pihak #HerbaMalays yang telah memperkenalkan NEVTRET kepada kami & bersungguh minta saya belikan untuk suami kerana pada asalnya, saya pun tak percaya dengan iklan NEVTRET ni…

Saya yakin, dengan harga NEVTRET yang berpatutan iaitu RM 59.00 jer, NEVTRET boleh bantu lebih ramai lagi orang yang mempunyai masalah seperti kami ni…”

Terima Kasih #NEVTRET

P/s : NEVTRET adalah formula tradisional peninggalan orang lama yang berfungsi untuk merawat MASALAH URAT SARAF & SENDI supaya badan rasa lebih segar & ringan…

Mohon LIKE / SHARE untuk manfaat bersama :)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Kaitan Cerita “Pengako Sayo” Dengan NEVTRET…

Cerita tu kan daripada Negara Filipina… :)

Saja nak kongsi cerita ni, baca sampai habis tau! :)

Bermula kisah…

“Hai, nama saya Virgie Daguimol, umur saya 40 tahun, saya berasal daripada Filipina & tinggal di Balakong,

Saya mengalami masalah “Minor Stroke” di muka yang mengakibatkan sebelum ini mata kanan saya tertutup sedikit & muscles bergerak di pipi kanan. Muka pulak macam ‘herot’ sikit. 

Sebelum jumpa NEVTRET, saya selalu buat check up di Gleneagle Hospital…

Selepas bertemu dengan Penawar NEVTRET ini, saya terus menjadi Pelanggan tetap kepada NEVTRET, kerana selepas mengamalkannya, mata saya sudah buka sedikit demi sedikit, rasa berdenyut-denyut tu pulak terus HILANG & yang PALING BEST, saya tidak lagi buat Check Up di Hospital Gleneagle sejak beberapa bulan yang lalu…” – Kisah Benar Virgie Daguimol

Alhamdulillah, kami juga tumpang gembira & nak tahu?

Si Virgie Daguimol ni rasa sangat gembira sekarang ni & beliau cuba-cuba nak promote NEVTRET kepada saudara mara beliau…Alhamdulillah…

Cerita ini daripada Wakil Jualan kami di Kuala Lumpur, iaitu Tn Hj Azmi…

LIKE FB Page beliau, iaitu NeuroHerbs

#NEVTRETINTERNATIONAL

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
1 2 3 5